torsdag 28. januar 2010

Hagevandring i januar

"Hei på deg! Her sitter jeg og dingler på tørkesnora på verandaen. Lyst til å bli med en liten tur i hagen?"

Leikestua...nedsnødd & forlatt...

Hønsehus og drivhus står også tomt...mens de venter på at alt skal våkne til liv igjen.


Noen få frosne epler henger igjen på trærne...og taustigen henger der helt stille... mens den venter på lekende barn.


Gleder meg til den dagen klesvaska kan henge her på snora og blafre...i stedet for denne isklumpen! Men er vakker den også da...

Ha en fin vinterdag!

-Fru K-

16 kommentarer:

 1. Vakre bilder du viser frem...Kongvinter har virkelig sin sjarm, men nå blir det heldigvis lysere tider, gleder meg...

  SvarSlett
 2. Åååå for noen flotte bilder !!! :)))

  SvarSlett
 3. Nyyydelige bilder!!! falt pladask for den rødmalte leikestua - sjarmerende ♥ Ønsker deg en fortsatt fin fin dag videre. Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder!! Vinteren så ikke så verst ut alikevel med de stemmnings bildene;) Men kjenner at jeg gleder meg nok litt til lysere tider for det..

  Ønsker deg en fin kveld!

  Klemmer

  SvarSlett
 5. Koselige bilder....ja er mye og se frem til nå
  kos deg
  goeklemmer sendes

  SvarSlett
 6. Så herlige bilder! For en flott hage dere har! Og nydelig hus også selvfølgelig:) klem fra Silje.

  SvarSlett
 7. Hvis det er du som har tatt alle disse bildene må jeg si du er veldig god med cameraet!!! Blåmeisen var jo til å spise opp...

  SvarSlett
 8. koselig..:-) han kameraten som sitter øverst, har jeg knipset en del bilder av i det siste også..så herlig med den blå toppen.:-) liten punker.:-) hva har du i drivhuset når det våres ???

  SvarSlett
 9. høres utrolig koselig ut..Og enda koseligere når det er fra mormor..-)) Jeg ønsker meg også drivhus..men min bedre halvdel er ikke like iverig der.:-) og jeg er så mye borte om sommeren..så kanksje like greit å la være. Jeg har en del pelargoniaer i boden som overvinterer fra år til år...de er jo så trege med å blomstre...når de først kommer er de kjempefine og store..men de blomstrer ikke til 17 mai for å si det sånn.:-) men med drivhus..hadde det gjort susen:-))

  SvarSlett
 10. Så stemningsfullt! Eg og ventar på våren, gler meg til alt vaknar til liv att:) I helga er det fugletelling, skal du telle? Veldig kosleg blogg du har!

  Klem frå Ann

  SvarSlett
 11. Koselige bilder fra en vinterhave. Når jeg ser det drivhuset minner det meg på at det er på tide å forberede seg til drivhussesongen. Det er mest Mr. Sunhome som styrer med det, mens jeg nyter det.
  Ønsker deg en deilig fredag! ♥

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 12. Så flott hagevandring!! Det er herlige dagar no som sola lyser lengre om ettermiddagen og alt det vintervakre kan vise seg fram!
  :O) FrueFrøet
  Psst! I dag måtte fuglebrettet hos oss fyllast 2 gonger :O)

  SvarSlett
 13. Hei igjen! Sjå innom "Lisbeth sin lille verden": Det er den store nordiske helga for å telje fuglar på fuglebrettet!!! :O)

  SvarSlett
 14. Så vakre bilder! Ønsker deg en god helg. :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails