tirsdag 25. oktober 2011

Drømmer om NESTE SOMMER...

...om å sitte på den "nye" gamle sveitser-verandaen, og nyte et fullført verk;

"Norges vakreste veranda" :P


En bitteliten veranda med utskjæringer, gamle (ubrukte!) vinder og tegl på taket. Nå er bladene på trærne røde som teglstein, og kulda setter inn. Malekosten er lagt på hylla...og jeg lengter allerede mot vår!


Da skal hus og veranda males ferdig, rekkverk og vinduer skal på plass...og så skal det nyyytes (innimellom
andre prosjekter naturligvis)! :)

PS: Bryggerhus-taket er tett!
 *jippi*

Bare låven og hønehuset igjen nå..post signature

6 kommentarer:

 1. Høres fortreffelig ut! tenk å sitte på en sånn nydelig veranda,gjerne i en gyngestol..Her i huset regjerer det reneste kaos av rot ,skøyteledninger og støv! Så jeg gleder meg og til sommeren når prosjektene forhåpentligvis er ute;) Elsker forresten ideen din til oppbevaring av filmer!! De ligger jo aldri i riktig etui likevel;)

  SvarSlett
 2. For en vakker veranda dere skal bygge, ser ut til å bli fantastisk fin! Gleder meg til å se hvordan den blir til slutt.
  Siren :)

  SvarSlett
 3. oh traumhaft die veranda.
  kanns mir gut vorstellen.
  wünsch dir einen schönen abend.
  umarme dich daniela

  SvarSlett
 4. Ja, det sånne drømmer som gjør at vi holder ut vinteren ;o) Verandaen deres kommer til å bli helt super! Så bra at dere kan krysse ut et tak-prosjekt av listen, og slippe å bekymre dere for om det skulle lekke vann inn i bryggerhuset.

  klem Mona

  SvarSlett
 5. Tilfredstillende å kunne krysse av for ting som er blitt gjort:) Godt når ting går fremover og en ser enden på lista. Plutselig kommer våren og den malekosten hentes frem igjen....noe å glede seg til:)

  SvarSlett
 6. En vinter går fort. Du får la fuglene flytte inn med en forringsstasjon i stedet så lenge;-) Men har full forståelse for at du ønsker vinteren går fort, når den står der klar for bruk!! Klem fra Robrohuset.

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails