mandag 7. januar 2013

Grrrrrrr!!!


I helga hadde jeg for en gangs skyld overskudd til
å ta bilder OG lage blogginnlegg...trodde jeg...
Men da går det ikke an å laste opp bilder!!! *hissig*
 
What to do ??
 
 
post signature


 

8 kommentarer:

 1. Hi,hi! Får du beskjed om at kontoen din er full (eller noe i den duren)? Det fikk jeg, og etter å ha hisset meg ganske kraftig opp en stund, fant jeg ut at om jeg lastet opp bildene til google+ "kontoen/brukeren" min, så bare henter jeg dem derfra og inn i innleggene. Prøv det, du!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Får ikke beskjed om noen verdens ting, men takk for tips uansett! ;)

   Slett
 2. Hei,Har sett at flere har hatt samme problem,men det har gått fint når de har brukt nettleseren Google Chrome. Jeg bruker vanligvis Explorer,men bruker ofte Chrome når jeg blogger.Lykke til. (Det er vanskelig å lese koden som må legges inn når man skal kommentere hos deg.)

  SvarSlett
 3. Grrrr,her også ! Har brukt tre kvarter,på siste innlegg......har mest lyst å gi opp,kjenner bare blodtrykket stiger........hehehee.. Ikke er man så god på løsninger,heller,men ser du har fått tips,kansje jeg må prøve meg på disse,jeg også ! Ønsker deg lykke til,i alle fall ; ) Og ha en finfin uke ,Kristine.

  SvarSlett
 4. Hei. Så at de skrev på Blogg at de har problemer med opplasting ved bruk av explorer. Hadde samme problemet selv, men håper de får løst problemet snart.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 5. Jeg må bare si et jeg er imponert over hvor flott dere har det! Virkelig nydelig :) Jeg er litt over middels interessert i hus og lurte på om du kunne vise med plantegninger hvordan dere har løst det med rominndeling og møbler innvendig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det! :) Det finnes ingen tegninger av vårt lille gamle hus, og jeg prioriterer nok ikke å bruke tid på det med det første, men det er absolutt noe å tenke på.. ;)

   Slett
 6. har samme problem.... hadde også planer om innlegg, lenge siden sist, gleda meg til å blogge, men er helt blankt der du laster inn bilde, får bare lastet inn fra alle de andre bortsett fra dataen, og det er jo der bildene er... :(

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails