fredag 11. oktober 2013

Fra veranda til glassveranda!

Nå nærmer vi oss ENDELIG målet når det gjelder den lille sveitserverandaen vår!

Instagram@fruskogland

Jeg kitter for harde livet om dagen i håp om å bli ferdig med alle de 84 rutene, før kulda setter en stopper.

Kattfot/labb-rutene er nye, mens de klare glassene er gamle. Noe som vil gi inntrykk av at vinduene har stått her bestandig.

Her på bruket er vi ikke kjent for å gjøre ting lettvint (eller hva, Herr K?), så vi har kjørt i 4 timer tur/retur for å hente en haug gamle vinduer som noen snille mennesker ville gi oss! De måtte i tillegg bæres OPP en laaaaang og kronglete sti. Her hjemme har vi fjernet kitt og fått løsnet glassene. Deretter er de skåret til for å passe i vindusrammene på verandaen. Nå er det kitting og overmaling. Puh!

Instagram@fruskogland


Så...ENDELIG er verket snart fullført!
 Og det er vel lov å være bittelitt stolt av å ha gjort hele jobben selv og gjenbrukt gamle materialer, istedet for å betale for et fiks ferdig og nytt produkt?


post signature

5 kommentarer:

 1. Det blir knallflott!
  Dere har godt pågangsmot,å får mye gjort:)
  Begynte å restaurere noen gamle vinduer i sommer,men har desverre ikke tålmodigheten med meg,hehe,så det ble med et par vindu;)
  Liker stilen din:)
  Ha en super helg!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 2. Fantastisk bra jobbet og så fint som det blir! Dere har all grunn til å være stolte :-) Vi kitter og maler en del vi også, men det er litt større ruter vi jobber med ;-)
  Tenk for en tilfredstillelse det blir å kunne sitte på glassverandaen og tenke på all jobben som måtte til for at resultatet skulle bli så bra!
  Ha en fin uke!

  Mona

  SvarSlett
 3. Turen takk for koselig kommentar, du er jo det jeg tenker med Boligpluss, tror den rosa 1.sida er utslitt;) nyyydelig glassveranda, flinke kittere! Klem

  SvarSlett
 4. Jeg er imponert over innsatsen og veldig misunnelig på glassveranda. Vi har nylig flyttet i et gammelt, vernet hus, så her er det ikke noe glassveranda. Men alle vinduene må pusses opp, så det blir nok noen timer med kitting og skraping og maling her også etterhvert! (men du.. skriften på sidene dine er ganske vanskelig å lese...)

  Catje

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails