mandag 6. juli 2015

Annekset tar formUngene overnattet for første gang i dette rommet forrige helg. Det mangler listverk og litt småtteri, men kan tas i bruk allikevel.
Å dra ut sovesofaen til seng går akkurat på millimeteren! *flaks*I dette rommet er planen å bygge ei køye over senga.Sommerhyttelivet er...livet! De få fantastiske dagene som får en til å overleve resten av året...Uttern er på plass i fjorden, og jomfruturen er tatt.


Men jammen er det flott hjemme i hagen om dagen også.
Peonene blomstrer på sitt vakreste!

(Beklager bruk av Instabilder av dårlig kvalitet. PC står fortsatt på ønskelista...)

G O D   S O M M E R !

post signature

3 kommentarer:

  1. Så flott annekset har blitt! Ser ut som en ordentlig perle dere har her ved sjøen. Ønsker dere mange varme og fine solskinnsdager hvor dere får kost dere her! God sommer :-)

    SvarSlett
  2. Så fint dere har det på hytta deres, Tyrifjorden er jo et vakkert sted!! På spørsmål ang bassenget vårt bestilte vi det via Eurotoys for det var rimeligere enn fra Toys r us, men så blingset jeg på at det var fra Danmark og da kom det toll på og endte på samme prisen likevel... Veldig fornøyd og håper på mer sol og varme framover :-) Riktig god helg til deg!

    SvarSlett
  3. Så fint dere har det på hytta deres, Tyrifjorden er jo et vakkert sted!! På spørsmål ang bassenget vårt bestilte vi det via Eurotoys for det var rimeligere enn fra Toys r us, men så blingset jeg på at det var fra Danmark og da kom det toll på og endte på samme prisen likevel... Veldig fornøyd og håper på mer sol og varme framover :-) Riktig god helg til deg!

    SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails