onsdag 23. september 2015

Sliten gressenke

Uka mellom flommene nå i høst hadde jeg "maleferie".
 Var heldig med været. FLAKS!


Målet var å få ferdig låveveggen inn mot tunet. Har bare de fem hvite lukene igjen, så er fornøyd med tanke på de få timene jeg faktisk hadde (mens ungene var på skolen)!

Pga flommen er jeg nemlig gressenke. Min kjære jobber med skader folk har fått i husene sine etter alt vannet, så han er bare hjemmom og sover litt.

Lekser skal hjelpes til med, begge ungene spiller fotball (trening og kamper hele uka), tid for utviklingssamtaler og foreldremøter, bilen streika! Og om ikke det var nok, så fikk vi jo vann i kjelleren vi også! 
Varmtvannsberederen slo dermed ut sikringen, så resultatet ble bare kaldtvann i hus, og fryseskap under vann...I helga fikk vi lagt tak på annekset vårt.
På tide det nå, for sesongen der er vel så og si over. Vemodig...Badet vårt har også fått seg et strøk med malepenselen i regnværet.

Lys, dempet beige "KOKOS" på vegger.

Lun, dyp blå "HULE" på servantskapet.Tid til seg selv, og trening av en stiv skrott er bare å glemme...så nå ser jeg frem til ei langhelg med HØSTFERIE ved fjord og fjell! *puh*


post signature

4 kommentarer:

 1. Oi, ser ikke ut til at du har noe fritidsproblem! Men så ble det jammen fint hos deg også:) Holder på med skapmaling jeg, og syns det var litt mye, men sammenlignet med låvevegg ble det puslearbeid :) Ha en fin helg da:)

  SvarSlett
 2. Kan jeg spørr hvor du har kjøpt servantskapet? ��

  SvarSlett
 3. Servantskapet er et gammelt vaskeskap som sto på gården her når vi overtok. Vi har malt det og montert på vask. :)

  SvarSlett
 4. Servantskapet er et gammelt vaskeskap som sto på gården her når vi overtok. Vi har malt det og montert på vask. :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails