mandag 12. oktober 2009

Bønder i byen!

På lørdag fikk Herr & Fru K barnefri, og reiste til hovedstaden...

Der besøkte vi


for å se om det var noe som fristet. Vi var jo så heldige å få gavekort derfra da vi vant "Norges vakreste hjem"!
Det ble en laaang dag... Hadde ikke trodd det skulle bli så vanskelig! ;) Gavekortet gjaldt ikke i alle butikkene, og vi "bønder" føler oss jo mest hjemme på Åhlens og Jernia, ikke sant! Hihi...


Men vi fikk da med oss litt hjem allikevel. Herr K fikk bl.a med seg Moccamaster'n han var blitt lovet ;)

Mye av det de har er designmøbler og ting & tang som ikke passer helt inn her på Skogland. Men vi holdt faktisk på å kjøpe Louis Ghost-barnestoler til ungene (!)Tror faktisk jeg må ønske meg en til spisebordet i stua når barnestolene der en dag forsvinner...


Det blir i så fall det eneste plastmøbelet i dette huset!


På vei hjem dro vi innom en musikkforretning på Sandvika Storsenter og kjøpte disse i gave til Prinsen & Prinsessa!De falt i smak :) Så nå hopper & spretter de rundt med hver sin, til høy musikk på stereo'n!


Resten av gavekortet kommer vi nok til å bruke på den skjønnheten her:Vi har Kenwood fra før, men den må nok bare vike plassen for "frøken Kitchen Aid"...

:)


Ellers har jeg puslet med noen små prosjekter de siste dagene. Jeg har fått en gammel vekt av Gulle, som tydeligvis har blitt malt en gang. Den originale fargen er blå-grønn-grå ser det ut til. Siden den allerede er malt kan det ikke skade om jeg også gjør det, tenkte jeg. Så jeg malte først med sølvfarget hammerslags-lakk, men det ble for blankt og glorete synes jeg.Så sprayet jeg den med hvit krakelerings-spray.


Det ble bedre, men jeg var fortsatt ikke helt fornøyd.


Det optimale resultatet må være om man tar svart lakk under krakelerings-lakken, for å ta igjen det sorte i "vekt-skiven". Så jeg prøvde det... men nå har det blitt så mange lag med lakk at det ikke gikk :( Jeg må vel bare smøre meg med tålmodighet, pusse den ned og prøve på nytt... Men orker ikke det nå, så den er lagt bort inntil videre.


Jeg har funnet frem en gammel messing veggstake som vi har arvet i stedet.Etter et par strøk med sølvspray og krakelerings-spray ble resultatet slik:
*fornøyd*-Fru K-

8 kommentarer:

 1. Er det ikke typisk at når man har penger og planlegger å handle, så finner man liksom ingenting ;)
  Den kjøkkenmaskinen er lekker og jeg kunne og gjerne hatt en sånn ...:))

  Sånne lysestaker har jeg liggendes på loftet hehe. Må kanskje finne dem frem igjen ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Synes det ble fint med spray på lysestaken. Så gammel ut. Morsomt å trylle litt....

  SvarSlett
 3. Hei, Kristine! Synes at vekta og lysestaken ble kjempefin med krakeleringsspray - det må jeg prøve en gang... Og en Kitchen Aid ville nok jeg også ha kjøpt for et gavekort, for de er lekre... Den stilen vi har valgt kan ikke alltid kjøpes for penger - det vet jo du alt om - loppemarkeder er tingen - var på et hyggelig loppemarked på søndag sammen med Ragnhild fra Wallas Verden..... Hun inviterer forresten til bloggtreff i november - om du vil melde deg på? Hvis du har lyst til å bli kjent med oss andre blogger in life!!! Klem fra Gro

  SvarSlett
 4. Hei,
  så mye lekkert!!
  Syns vekten din ble fin jeg, men skjønner hva du mener med å ta igjen det svarte!
  Hvor kjøper du krakileringsspray? Har aldri hørt om det, men den så innmari spennende ut å jobbe med:) Lysestaken ble nydelig!

  Ha en fin tirsdag:)

  SvarSlett
 5. Så kjekt med kitchen aid! Dei er så vakre:)
  Nydelege bilete hos deg som vanleg!
  Ha ein herleg dag:)
  Klem Anne

  SvarSlett
 6. Så fine ting du har pusset opp. Jeg synes kjøkkenvekten var kjempefin! Krakeleringsspray har jeg ikke vært borti før, lærer stadig noe nytt av dere flinke bloggedamer :)

  Så artig å vinne gavekort, da! Det er koselig å kunne gå i butikken og bare plukke det man vil :)

  Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 7. Synes den ble kjempefin jeg, slike vekter er så fine, heldig du:)

  Klem

  SvarSlett
 8. Så mye nydelig du har fått med deg da! Og den kjøkkenmaskinen.. I like!! :D Må si at vekta var nyyyydelig!! Og den krakkeleringssprayen var jo genial! Lystestaken ble jo helt knall!!!

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails