onsdag 9. desember 2009

Beklager...

Jeg er litt "fraværende" om dagen... Har mottat flere utfordringer og awarder de siste ukene, men har dessverre ikke hatt tid og ork.


Denne awarden har jeg fått av 3 stk!

-AnneSkaar.com

-Lysstreif

-Primula og mere til

Tusen hjertelig takk alle tre! :)

Jeg velger å gi den videre til disse 5 flotte bloggene:

-Tyrifryd

-Balke

-Huset med de rare i

-Margrethes hus og hage

-Bolettes hus

De er et lite utvalg av alle de flotte bloggene som gir meg masse glede & inspirasjon i hverdagen! Setter stor pris på dere... :)-Fru K-

6 kommentarer:

 1. Ingenting å beklage :) Det er best at man styrer selv når man vil svare. Og det er jo ikke alle som liker å motta awarder heller. Så det er helt greit :) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Vi har vel alle våre "fjerne" perioder. Er litt der jeg også nå om dagen. Det må jo bli litt sånn. Det er ikke meningen at bloggingen skal ta knekken på oss heller :-)
  Varm klem fra meg .-)

  SvarSlett
 3. Hei og hjertelig takk for så hyggelig award, snill du er! Alltid så flink å skrive hyggelige kommentarer, her er det full fart om dagen og SÅ liten bloggetid dessverre. Men skal ta meg på tak, er jo kjekt at den du skriver tol stikker innom deg, så beklager OG tusen takk! Stor klem, MArianne

  SvarSlett
 4. Tusen tusen takk!!! Det var en kjempeoppmuntring!!! Ble veldig glad! Fraværende føler jeg i allefall at jeg er!! Det går i ett for tiden! Rekker ikke å besøke så mange blogger akkurat nå, men skal ta dette veldig igjen:-) Dette var i allefall en høyner.... :-) og må bare si at det er veldig gjensidig også! Din blogg er knallfin! Må bare si en liten ting til... Den rød-prikkete gamle piknikboksen som du har bilde av.... akkurat en slik fikk jeg av min mor i forrige uke. Kjempegøy! Ha en god førjulstid... og blogglandia lever videre selv om vi ikke er de aller flittigste der akkurat nå!

  Stor klem fra Kari

  SvarSlett
 5. En kan ikke rekke alt:)
  Men en skal ikke ha dårlig samvittighet av den grunn......som vi kvinner er så flinke til og få:)Noen ganger skulle jeg gjerne ha vært mann....for det virker aldri som de har det:)
  Ha en flott torsdag
  klemmer fra meg...

  SvarSlett
 6. Tuusend takk, fru K, for en kjempehyggelig award. Har vært litt fraværende en stund, men er tilbake :) Ser det er mye som har skjedd i bloggen din siden sist, nå skal jeg ta meg en runde :)

  hilsen Margrethe

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails