onsdag 3. februar 2010

En liten titt på badet

Den gamle døra inn til dette rommet, som tidligere var en liten bod, er beholdt.

Rommet er 1,6m bredt og 2,7m langt. Ikke store rommet med andre ord... Allikevel har vi fått plass til det vi trenger.

Til høyre bak døra er det skråtak (under trappa til 2.etg.) Her står vaskemaskinen, ved siden av doen. Ellers har vi fått plass til et badekar (på millimeter'n..hihi..) og en liten vask.

På vinduet har vi montert folie lik den på bildet under. Da slipper man innsyn, men alt lyset slipper allikevel inn. Genialt!

Foto: Vakre Vinduer

Blandebatteri til badekar og vask er Tradition fra Damixa.


Gulvet og veggene rundt badekaret er flislagt med 10*10cm marmorfliser i to forskjellige (men allikevel ganske like) nyanser. Den lyseste på veggene, og den mørkeste på gulvet...

Resten av veggene er malte panelplater. NCS-kode 0503-G90Y. Både de og flisene har selvfølgelig vanntett membran under! Taket har hvitmalt panel.

For å slippe vannsøl i vinduet har vi montert dusjforheng på begge sider av badekaret. Vi står jo og dusjer her også, siden vi ikke har egen dusj i tillegg, så det fungerer veldig greit.

Fornøyd med å ha fått plass til det vi trenger i et rom som så ALTFOR lite ut til å begynne med :)

-Fru K-

10 kommentarer:

 1. Så flott badet var, og god romløsning..Vi har og ett slikt knøtte bad, men oppussing uteblir foreløpig...Ting tar tid, men er godt å se slike flotte bad selv når de er små, det gir håp..Klems...

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så lekkert bad, og så smart utnyttelse av plassen. Badet her i huset er faktisk enda mindere, men vi har plass til det vi trenger der. Større bad er et av de mange prosjektene på lista, og her fikk jeg masse inspirasjon. Likte spesielt godt ideen med folie på vinduet, og krana var lekker!

  SvarSlett
 3. Flott bad, og dere har jo nyttet hver kvm2 til minste detalj. Klem:-D

  SvarSlett
 4. Lite bad og bra utnyttet hos dere, ja. Vi har visst enda mindre bad i våres hus. Det går fint selv for vår store familie. To toalett i egne rom gjør at det ikke blir så veldig lang kø. Ikke vindu i rommet og med skråtak. Unntatt der hvor dusjkabinettet står. Det var akkurat plass til det, heldigvis. Og dusjen har også tak, noe som hindrer fuktighet i tretaket. Pusset opp sist år, og selv om rommet er lite, så er det et dyrt rom å gjøre noe med.

  SvarSlett
 5. Dere har jammen vært flinke med løsninger hos dere. Lekkert bad, og den krana, den misunner jeg deg altså!!

  SvarSlett
 6. ~ Så koselig bad dere har,i harmoni til resten av det fine huset.Den folien til vindu har jeg og tenkt og skaffe meg til mine badevindu. Det mønsteret er så fint og så er det litt kjekt og slippe og gjemme fine vinduer bak masse gardin-stoff.
  Ønkser deg en fin dag:-)

  Hilsen fra Signe ~

  SvarSlett
 7. Hei

  Flott bad! Jeg har et veldig likt bad. Samme fliser, panel, gammeldags armatur og samme folie og mønster i vinduene...i tillegg er vel badet mitt omtrentlig samme mål;)
  Ha en fin dag!

  Tina:)

  SvarSlett
 8. Så sjarmerende bad dere har! Synes dere har utnyttet plassen godt!
  Flott kran, virkelig prikken over Ien;)

  Klem og god helg!

  SvarSlett
 9. Så fint bad dere har:) Må ta av hatten for hvor flink dere har vært til å utnytte plassen! Vi har selv et utrolig lite og meget BLÅTT bad nå (det var sånn når vi flyttet inn), men skal på sikt bygge nytt bad i kjeller etg. Så blir full av ideèer og meget inspirert når jeg ser sånne flotte bad som ditt:)

  Ønsker deg en fin helg!

  Klemmer

  SvarSlett
 10. Ladies and gentlemen,

  I'm happy to visit your website and products.

  for all types of natural stone with the highest quality and lowest prices, please contact us for pictures and price list, tiles, natural stone, slabs of marble, onyx andgranite products, floortiles, walltiles, stairsslabs, cases boards kitchentiles, bath,washbasin, room fountains , garden fountains, vases, urns and accessories, the biggest producers in the last 30 years of experience with 6 factories.

  Visit our Marble Factory from our website: www.rmyint.com

  24 hours contact live skype: rajpoot_germany

  Rmy International

  Tel:. +92 300 7104361

  Fax: +92 526 917598

  E-mail: info@rmyint.com

  E-mail: rmyint.com @ gmail.com

  website: www.rmyint.com

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails