fredag 16. april 2010

Lykke er...

Foto: Landstil


...alenetid
badekar
kokvarmt vann
duftende olje
stearinlys...

NYTELSE

(Kanskje blir det badekar med løveføtter i hagen denne sommer'n! *gliiiser* 
Bilene kommer vel til å kjøre av veien forbi her, om de ser jeg ligger i et badekar ute i hagen... en vakker sommerkveld...hihi!)


-Fru K-

12 kommentarer:

 1. Dette var en hyggelig beskrivelse av en lykkestund, lykken kan være så mangt =)

  SvarSlett
 2. Vi hadde badekar i hagen en stund, men man kunne ikke se det fra veien, heldigvis - og det var bare barna som badet der... Det var et badekar som skulle ut av huset til fordel for et dusjkabinett. Og nå angrer vi - savner deilige timer i varmt vann med skummende og duftende saker!God helg, Kristine!

  SvarSlett
 3. He he ja det kunne jo blitt riktig morro:)
  Ha en koselig aften..
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 4. så koselig å absolutt sant,ønsker deg en herlig helg med masse sol,stor klem fra sylvia,
  tusen takk for hyggelige ord hos meg

  SvarSlett
 5. jeg gleder meg så mye til vi skal pusse opp nytt og stort bad i kjelleren :) da skal drømmen om badekar med løveføtter bli virkelig :)

  Du, jeg har ett spm til om spisebordet deres (husker du at jeg sendte mail og spurte deg om hvordan man lager ett slikt?!) vi er godt i gang (har vært det leeeenge men ikke kunnet fullføre enda...) hvor bredt er bordet fra glassplaten og ned langs planken med lister på? ned mot stolene? Dårlig på å forklare jeg... Altså fra toppen av bordplata (glasset) og ned til der lårene er når man sitter på stolen?! *må nesten le litt av meg selv her... huff og huff * Alt er nemlig klart her bare vi finner ut hvor bredt bord vi setter på under dørbladet?!

  klem

  SvarSlett
 6. Jeg ønsker meg badekar med løveføtter...men inne :)
  Ha en fin helg.
  Hilsen Elin

  SvarSlett
 7. Sååå enig! Hørtes ikke dumt ut med et badekar i hagen :)

  God helg klem fra Maia

  SvarSlett
 8. Ja, badekar savner jeg også, men innser at det var veldig praktisk med dusjkabinett. Hadde jeg fått velge på nytt, så hadde det kanskje blitt annerledes...! Kos deg i badekaret ditt!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 9. Jeg skal speide inn i hagen etter badekar når jeg kjører forbi til sommeren, jeg. :)

  SvarSlett
 10. ser deilig ut med alenetid i et deilig badekar : ) Kos deg masse!
  Klem Tove

  SvarSlett
 11. Jeg har badekar i hagen min. Vi satte inn dusjkabinett i vårt lille bad og da ble badekaret satt i hagen og ungene kunne seile med småbåter og bade om sommeren. Nå er ungene store og badekaret har kommet litt lenger opp i hagen, og det er jeg som bruker det til avslappende bad på deilige sommerkvelder. Sist år badet jeg flere ganger, og jeg har super utsikt utover bygda. Nydelig. Så bare legg deg i badekaret du, det spiller ingen rolle om noen ser deg. Og du kan selvfølgelig ha badedrakten på når du nyter det boblende skumbadet en sen, varm sommerkveld med stearinlys, godt drikke og lesestoff.

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails