lørdag 28. august 2010

Hagevandring på seinsommer'n

Selv om høsten kommer snikende...sakte,men sikkert...

...blomstrer det fortsatt litt i hagen :)

Syrinhortensia, liljer og floks...

...og den skjønne hortensiaen som har overvintret i kjelleren.

Nå trenger vi noen fine september-dager for å få tørket opp litt! (Bare å grave ei renne rundt huset, så har vi vollgrav!) *mumle* For august har vært helt elendig... *sukk*
Litt vemodig at det går mot høst allerede... Men samtidig har jo hver årstid sin sjarm!

Ha en finfin helg :)


post signature

5 kommentarer:

 1. Høsten fyller meg alltid med litt vemod. Spesielt når jeg vandrer i skogen. Men, høsten er også ei fin tid. Du har fanget inn noen vakre motiv. Falt for stigen mot treet, og eplene. Kos deg!

  SvarSlett
 2. Uff ja, vore rikeleg med vått sålangt i år. Så no syneste eg vi fortener ein solfylt og fargesprakande haust! Då kan hausten vere riktig så fin den...
  Flotte stemningsbilete du har tatt!
  Ha ei fin fin helg!
  Klems

  SvarSlett
 3. Ja, det skal være visst at vi har fått vann nok. Fikk en katalog for husdyrutstyr i går, og der var det en slags "armering" en kan legge på bakken der det blir mye tråkket. Lurer på om vi må legge sånn på deler av plenen, for det ser snart ut som det er pløyd der.
  Godt å høre at du har overvintret hortensia i kjelleren, for jeg har en nydelig en som har hatt 17 blomster i sommer. Og den har jeg lyst til å overvintre.

  SvarSlett
 4. Så vackra sensommar bilder... Jag längtar efter lite stadigare väder. Det regnar, åskar sen skiner solen sen regnar det....men man får ta det som det kommer. Ha en skön söndag.
  Kramar pia

  SvarSlett
 5. Går det an å spørre hvordan du overvintret hortensiaen? Klippet du av de avblomstrede ballene og bare satt hele potta ned i kjelleren?

  Har lyst til å prøve det jeg og:-)

  God søndagskveld, Maritklem

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails