onsdag 11. august 2010

Oppdatering husvegg nr.3

Dere fikk kanskje med dere at det var meget luftig her hos oss på fredag!?

Nå er det gamle vinduet på barnerommet byttet ut. Takk & lov for det!
Det gamle var nemlig knust, og ellers i elendig stand. Innervinduene var skrudd fast til enhver tid! (Skummelt...uten mulighet til å lufte eller åpne vinduet i tilfelle brann!)


De gamle vinduene står nå til oppbevaring, frem til de en vakker dag skal pryde et lysthus på tunet ♥
De må jo tas vare på... Se, den flotte skriften på karmen! Vinduene har i sin tid kommet med toget fra Drammen og hit til Burud Stasjon.


2 av vinduene i stua er også byttet ut.
De to som har hatt presenning og plast foran seg et års tid nå! (ting tar tid...)
Det er deilig å kunne se ut i hagen igjen!

 
Her ser dere fargene som har prydet stua her på Skogland gjennom årene. Den brune fargen var på veggene da vi overtok. To rosa nyanser og en grålilla kan også skimtes...
Men vi valgte å ha en lys farge i alle rom i stedet, for å få rommene til å virke større og lysere. Vi ønsker ikke å bo i noe "museum", selv om vi synes det er viktig å ta vare på mest mulig av det gamle. Nytt og gammelt må forenes når 4 stk skal bo her med "dagens standard".

I bryggerhuset derimot, skal mest mulig  være "opprinnelig"... når vi en dag tar fatt på vedlikeholdet der...

Sånn ser altså sydveggen ut nå. Mangler bare laftekasser og lister under vannbrettene, og litt maling til...før vegg nr.3 kan erklæres ferdig!

På god vei mot et varmere hus...  :)


 
post signature

12 kommentarer:

 1. Kan tenke meg det var godt å få gjort. Ting tar tid her også. Ble kjempe fint,å når dere får malt å på med lister blir det nok topp.Godt å føle man er ferdig med noe.
  Ha en vidre fin dag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Hei hei!

  Koselig å se på bloggen din og hva du/dere har gjort i løpet av sommeren! Har vært på reise i blogglandia i det siste for å få litt inspirasjon til heimen. I sommer har det meste foregått i hagen hos meg...

  Beste hilsen fra Berit
  (vikar på HRS..)

  SvarSlett
 3. hei.
  såå deilig å få det unna nå,flinke dere har vært,skjønner godt det er godt å se ut igjen.
  ønsker deg en fin kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. Så fint det ble!

  Dere går en fin høst i møte med gode vinduer!

  SvarSlett
 5. Deilig med nye vinduer. De var veldig pene, og mye mer stas enn presenning, selvsagt :-)

  Ha en fin Skogland-dag!
  Marie

  SvarSlett
 6. Godt å få gjort det! Og dere vil nok merke forskjell til vinteren. Godt å kunne åpne vinduet på barnerommet også. Rosafargen var søt, da!

  SvarSlett
 7. Så bra det ble, bildene dine minner veldig om da vi gjorde samme jobb for tre år siden. Moro å se hva som skjuler seg av gamle farger :-) Nåblir det nok varmt og godt til vinteren, uten kuldetrekk.

  SvarSlett
 8. Så deilig det må vera å ha fått det gjort. Godt å få tilbake utsikt og mulighet til å opne vindauga. Gøy med gjensyn av gamle fargevalg. Lurt valg å gå for lyse farga på veggane. Så kan heller detaljane ta seg av fargane :-)
  Klems

  SvarSlett
 9. Så fint og praktisk det ble! Deilig med alt som er unnagjort.....Jeg drømmer også om nye vinduer på hytta, for jeg hater innervinduer!
  Nå kan dere gå høst og vinter i møte.

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 10. Har jo sett at dere har vært i gang med veggen. Og en gang kjørte jeg forbi da dere satt på benken og tok ettermiddagskaffen med å kikke på veggen deres. Det så veldig koselig ut da dere satt der.Gratulerer med varmere hus, det fortjener dere

  SvarSlett
 11. Gamle vinduer er så vakre - det er nesten synd å byttte dem ut. Vurderte dere å restaurere dem?
  Godt at de blir tatt vare på. Min mellomste søster bor i et gammelt hus der vinduene var pill råtten og måtte byttes. HUn hadde håpet å bevare dem, men de fikk dem ikke ut. Motorsagen ble tatt frem. Tragisk!
  Blir deilig å ha det godt og varmt til vinteren.
  Klem, Jannicke

  SvarSlett
 12. Hej det var veldig hygelig å besøke side din.Selvfølglig skal man som best mulig forene gammelt og nyt.veldig pent hus.koselig og stemningsfuldt.GOD HØST OG VINTER.

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails