fredag 3. september 2010

Velkommen inn på kammerset!

Har du lyst til å bli med og ta en titt? Stig på...


De fleste har vel sett bilder herfra før ;) Pytt, pytt... Siden NIB nå har en soveroms-utfordring gående, kan jeg jo slenge meg på!

Døra vi bruker til sengegavl sto i veggen mellom kjøkkenet og kammerset før. Så den har bare flyttet plass fra den ene veggen til den andre!
Fordi rommet er så lite, er det ikke plass til vanlige garderobeskap. Derfor drømmer jeg om å bygge inn senga med overskap med tiden. Hadde ikke det vært lurt?

Verset har jeg malt på for hånd! (Før det ble så poppis med veggord.)

Dørhengslene er der fortsatt... De er supre som knagg til veska eller nattkjolen!

Speil, speil på veggen der...

SKOGLAND
-vakrest i landet er...

Uff...dette hørtes kanskje litt blærete ut? Var ikke meningen det altså! :S


Denne krakken har bestandig hørt hjemme på Skogland. Jeg har vært forelska siden første blikk!...men ikke funnet noen plass til den. Nå er den nymalt, og tjener som nattbord!

En kammerstake må til på kammerset!

Hylla lagde jeg på sløyden da jeg gikk på barneskolen. Det gamle strykebrettet (arvet) har fått nytt trekk i lin. Underkjole i ull fra Culture, og søt pose i lin fra H&M Home. Sminkepung og lite smykkestativ fra Lisbeth Dahl.

Funklende glassknotter fresher opp de "stygge" ANEBODA-skapene.

Tak, vegger, gulv og listverk er (selvfølgelig) originalt fra huset ble bygget ca.1889.

Håper du har kost deg :)

Goood Heeelg!!


post signature18 kommentarer:

 1. Kanskje du egentlig "fant opp" veggordene?
  Hvis ikke du er desperat etter skapplass ville jeg ikke bygget inn senga med skap. Da ville jeg heller hevet den og laget oppbevaringsskuffer under den. For det kan lett bli litt "inneklemt" med skaper over senga. Deilig å ha litt luft der når rommet ikke er bredere. God helg!

  SvarSlett
 2. Det er nydelig hos dere :)

  Vi har ei dør stående i kjelleren til samme formål, men her blir det med veggord fra Hilde Heimdal ;)

  Soverrommet vårt er også lite. Får kun plass til en kommode og har derfor bygget seng med ramme på veggen ganske høyt og med kappe rundt slik at vi har kasser stående under med sommergarderoben om vinteren osv og sengetøy osv lett tilgjengelig ;)

  klem

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder fra soverommet deres. Likte veldig godt den gamle døra du har laget gavl av. Nydelig med teksten du har malt på. Jeg har malt en strofe fra en godnattsang over en bjelke på soverommet. Ser at husene våre er like gamle. :)

  SvarSlett
 4. Det er vel ikke blærete...heller opp og avgjort spør du meg :=).. .og det blir veldig spennende å se hvem som får bære fanen videre. Soverommet deres er bare NYDELIG!!! Sååå vakre detaljer. Jeg ønsker meg veldig en slik sengegavl men siden vår seng står under vinduet er jeg redd det ikke blir pent.

  Ps!
  Prøver fortsatt å overtale mannen til å male ruter på kjøkkengulvet mitt;=)

  Klem.

  SvarSlett
 5. Lekkert! Og endelig fikk jeg lagt meg til bloggen din - husker enda reportasjen i boligpluss! Tenk å ha så fint hus - heldige dere♥! Klem Cecilie

  SvarSlett
 6. Først: Hyllen laget du på sløyden da du gikk på ungdomsskolen??
  Den er jo helt i tiden, og såå vakker. Jeg er imponert. Så- deilig soverom..En drøm.
  Klem, Jannicke

  SvarSlett
 7. Kjempefint soverom,med masse fine detaljer.
  Ønsker deg ei fin helg
  Klem

  SvarSlett
 8. Så nydelig soverom dere har - jeg bare ELSKER (og misunner dere...) slikt smalpanel på veggene!! Det er noe av det fineste jeg vet!! Lyst og svalt har du det- du er heldig som har et slikt gammelt hus med sjel!

  SvarSlett
 9. Utrolig flott! =) Helt nyydelig...

  Lykke til i utfordringen, og god helg!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 10. Åååh, du er så utrolig flink!!! VAKKERT!

  SvarSlett
 11. Nyyydelig soverom! Jeg har elsket sengegavlen din siden første gang jeg så den og laget meg en slik en nå i sommer, av en "ny" dør riktignok...Jeg lette og lette etter et ordtak som passet, men klarte ikke få dette ut av tankene. Så da ble det det:) Håper du ikke tar det ille opp;)

  Klem:)

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder! Er dere så heldige å ha skyvedør i gammel utførelse? Eller ser det bare sånn ut? Ha en strålende lørdag i solskinn og høstluft :-) Mmmmm!

  SvarSlett
 13. Et fantastisk flott soverom - HELT i min stil! Vi har flere av de samme tingene på vårt soverom i sommerhuset vårt! Jeg har ikke kommet så langt at jeg har blogget om dette rommet ennå, men det kommer, det kommer! Du er hjertelig velkommen inn på bloggen min http://saasomihimmelen.blogspot.com. Jeg koser meg masse her på bloggen din. Mye vakkert å hvile øynene på, og mange gode ideer! Mvh Randi

  SvarSlett
 14. Åh vilket vackert ljust sovrum du har. Och så vackert med orden. Tänk att läsa de order morgon som kväll...
  Kram Pia

  SvarSlett
 15. Dere har et veldig koselig soverom! Utrolig søt tekst på døra/sengegavlen! Fine bilder! Du burde ligge godt ann i utfordringen :)

  SvarSlett
 16. Alle mødres dag i dag. Gratulerer med dagen :-).
  Liker siden din. Her kan alle finne inspirasjon uten å gå konkurs.Estupendo!
  Mvh Anna

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Anna :) Hyggelig å høre!

   Slett
 17. Nydelig soverom, som resten av huset!! jeg ble litt inspirert av den døra bak senga.. Har ei gammel dør stående i vedskjulet, tenkte kanskje denne skulle få komme inn på gjesterommet:) men hvordan har du festet denne? Vil jo nødig at gjestene plutselig akal få ei dør rett i hue.... :) Blir takksom for svar :)
  Plages med mailen min, så om du gidde så legg svaret under siste innlegget mitt ;)
  Klem J.

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails