onsdag 6. oktober 2010

Jakten på industrilamper..

I dag er det mørkt asså! Og regnet øser ned...så det blir ingen nye bilder herfra idag.
Kameraet ligger trygt i veska, og venter på lysere dager!

Hva tror dere??
om 2 stk av denne over spisebordet vårt?

 Evita pendel fra Lene Bjerre, Ø30.

Foto: Sveinung Bråthen/Boligpluss

PS: Gardinene byttes ut med liftgardiner i lin når utforinger og lister er på plass igjen (etter at vi skiftet vinduer).

De lampene jeg har sett på er enten for små, for mørke, for dyre...

Husker ikke hvor jeg fant dette bildet... Er det DITT, let me know! ;)

Nordal


tidenshjem.dk

...og kanskje litt FOR industrielle?

Er ikke Lene Bjerre-pendelen litt mer klassisk? Kanskje man ikke blir så fort lei da..det er jo meningen de skal henge der en stund!..  ;)

Jeg får visst ikke bestemt meg... Lysekrona vår blir i så fall hengende over salongbordet, om det plutselig skulle dukke opp noen pendler over spisebordet! :P

Hadde ikke hatt noe imot å byttet ut Trip-Trap'n med denne Tolix'n etterhvert heller!

Har du noen ønsker om forandring nå i høst??


post signature

8 kommentarer:

 1. Jeg syns Bjerre sin var vakker, men den sorte fra Nordal var jo lekker den og! Jeg syns faktisk den hadde blitt flottest over spisebordet ditt. :o) Altså to av den.

  Lykke til med valget!

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 2. Vakre lamper alle sammen, men jeg falt for Nordal sin:) Min egen er forresten fra Ikea. Den henger over et rundt bord mellom to stoler på stua, men vurderer å kjøpe en til å henge dem over spisebordet. Ganske industriell den også, med en glasskuppel under. Ser ut som en låvelampe men jeg er veldig glad i den:)

  Lykke til med valget!

  Klem;)

  SvarSlett
 3. Skulle gjerne hatt ny lampe til den fremtidige midtstuen vår, men det blir en stund til altså ;) Har akkurat kjøpt enny Lene Bjerre lampe til gangen vår, men den er ikke kommet opp ennå ;)

  Spennende å se hva du velger. Syns LB lampen var fin, men også den sorte ;)

  SvarSlett
 4. Jeg syns Nordahl-lampen absolutt er finest, og vil gjøre det litt røffere og industrielt hos deg. Så den vil bryte litt, mens den blanke vil være klassisk og kan behage øyet lang-lang tid!!

  SvarSlett
 5. Eg har to av Lene Bjerre lampa over spisebordet mitt, men i svart. Er kjempe fornøgd med dei! Sjekk ut det eine biletet i dette innlegget mitt: http://astrid-byggehus.blogspot.com/2010/09/kontraster.html
  Så eg ville gått for Lene Bjerre, men i svart ;-)
  *klem Astrid*

  SvarSlett
 6. Herlige lamper! Er litt på lampejakt selv for tida; mangler både over kjøkkenbenken (dvs vil bytte ut Ikea-lampa), og på soverommet. Det er vanskelig! Særlig siden de skal "holde" en stund... Likte LB-lampa godt, men falt mest for den hvite. Til deg tror jeg ei lampe i sink hadde vært stilig - det hadde røffet litt opp, samtidig som den ikke brøt for mye i fargen? Har sett noen kjempetøffe på Drivstua gartneri her i byen (Trondheim), men husker ikke forhandleren desverre. Se bildet på bloggen, fra butikken, hvis du vil :-)

  Lykke til med lampejakt! :-)

  Li/Småtingene

  SvarSlett
 7. Jeg falt litt for Nordal lampen - men tror Lene Bjerre passer bedre inn.... Sjekk ut lampene Lobelia har fått inn... og så er det Bohus sine etterligning av Bloomingville da...

  SvarSlett
 8. Fine lamper på hver sin måte alle sammen. Men har du sjekket ut om Bohus, Living og Skeidar kan ha noen rimelige og fine alternativer?

  Lykke til i alle fall :)

  Klem Pink lady

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails