tirsdag 27. august 2013

Enklere tilværelse i "Nr.5"

Sommerferien i år ble stort sett tilbrakt ved Tyrifjorden, i Nr. 5, den lille sommerhytta vi leier på åremål. Vi har vært heldige med været i år, og kunne nyte herlige sommerdager og -kvelder ved og på fjorden.


Men man kan ikke bare late seg i ferien, eller hva?


I løpet av denne sommersesongen har vi bygd oss en treplatting (av gjenbruksmaterialer) langs den ene husveggen, så vi slipper å sitte og vagle på bergknauser!

Hytta har også fått strøk nr 2 med brunsvart maling.

Instagram@fruskogland 

Et par av trelemmene på den overbygde verandaen er byttet ut med et langt vindu, slik at vi har utsikt over fjorden selv når det regner og stormer som værst.


 Oppvaskkum på kjøkkenet har vi fått på plass.


Kjøkkentaket har vi revet. Istedet for en innestengt sovehems med ei lita loftsluke, blir det nå åpent og luftig med rekkverk med maritime kryss, og STOR takhøyde på kjøkkenet!!
I tilegg har jeg revet et lag koreapanel og et lag med plater for å komme frem til kjøkkendørene av trepanel. Det skjuler seg nemlig både panel og tregulv under alle platene på vegger og gulv! Men siden vi bare leier hytta, får dette ligge skjult...


Sommervann har vi også fått helt bort til hytteveggen, og ei ekstra utelampe som lyser opp mot utedoen på mørke kvelder!

 Instagram@fruskogland

Alt dette gjør tilværelsen i Nr. 5 litt enklere.
Litt mer malingsjobb til neste sommer, så kan vi snart bare sløøøøve når vi er her :)

Instagram@fruskogland

post signature

4 kommentarer:

 1. Koselig ! Hører med litt " prosjekter" på hytta men viktig å få kosa seg og lada batteriene også. Dere har gjort det kjempekoselig der . Kos dere i nr 5!

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 2. Små endringer kan gi store gleder! Det er vår erfaring også på den gamle hytta vår. Vi har også oppgradert mye de årene vi har hatt den. Ennå er det "enkel" standard i andres øyne. Men for oss er det stoooor forskjell og bruksverdien vår har steget enormt!
  Vi har nettopp laget bad! Fra utedo til innendørs, luktfritt cindarella toalett. Og fra bading i tjernet til dusjkabinett (med lunket fra fra en dunk ved siden av).
  Og jammen er det gøy å få bruke fantasien og lage litt endringer også!
  Tenk så kjedelig om vi bare ble sittende på ræva og tvinne tommeltotter!?!
  Lykke til videre og kos dere masse.
  Klem Marit

  SvarSlett
 3. Så idyllisk, og for en god jobb dere har gjort :-)

  SvarSlett
 4. Herlig! Jeg hadde også et sommerparadis ved Tyrifjorden, og nå kom alle de gode minnen tilbake! Flinke, har dere vært!

  God helg og klem
  Cathrine :-)

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails