fredag 14. august 2009

Det blomstrer i vinduskarmen


Før jul kjøpte jeg en oppstammet Azalea. Den har stått her i nord-vinduet siden den ble avblomstret, fått litt vann nå og da, og nå har den jammen begynt å blomstre igjen! Ikke dårlig :)Coral Dawn, en av mine roser i hagen.

Ønsker dere alle en strålende helg!

Fru K

3 kommentarer:

 1. Ååå.. er det ikke moro når blomster kommer tilbake?? Jeg har en muskatt som jeg fikk da jeg flyttet inn. Den har vært av og på mange ganger... Og den blir bare vakrere for hver gang!!!

  Du tar knallfine bilder :)

  SvarSlett
 2. Heldig du som får blomster som "kommer tilbake"
  Det gjør ikke mine... de forblir borte (må le litt og) - eier ikke grønne fingre i det hele tatt.
  Ha en knallfin lørdag.
  Hilsen Helen

  SvarSlett
 3. Så koselig når det blomstrer igjen! Og så azalea, da... De dør her hos meg etter en kort karriere i vinduskarmen :)
  coral dawn er vakker. Jeg har den selv, ny av året som det meste annet her hos meg. Den har blomstret litt, men ikke så mye som jeg hadde håpet... Men til neste år blir det nok mer, tenker jeg!

  Så kjedelig med slemme høner!!! Det kan man jo ikke ha! Her har jeg økt flokken med to til i dag. Det blir siste nykommere på veldig lenge... Det begynner å bli noen stykker, men det er så koselig med litt forskjellige sorter. Utrolig forskjell i personligheten til de ulike rasene, og individene. Artig å se! Håper de ikke er slemme med hverandre. Foreløpig går det bra, men det er hakkeloven som gjelder... Og den er ganske ubarmhjertig. En hane hjelper gjerne mot slemme høner :)

  Ha en fin søndag! Hilsen Margrethe

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails