onsdag 2. september 2009

Fra kott til baderom


Da vi overtok Skogland var det bare utedo her, og en utslagsvask på kjøkkenet med kaldtvann. Så vi hadde en stor jobb foran oss for å få dagens standard her.

Det eneste rommet som egnet seg som bad, var det lille kottet under trappa opp til 2.etg. Det virket bittelite og smalt...og vi kunne egentlig ikke forstå hvordan vi skulle få plass til do, vask, badekar/dusj og vaskemaskin der inne.
Men jammen greide vi det!

Vegger og tak har malt panel her også, i harmoni med resten av boligen. Mens gulv og dusjsonen/badekaret har marmorfliser i to ulike sandfarger.
Den gamle bod-døra er beholdt. Dere legger kanskje merke til den gamle nøkkelen..

Vinduet har fått vindusfolie fra Vakre Vinduer. Veldig fornøyd med den! Den slipper inn masse dagslys og sol, samtidig som det ikke går an å se verken ut eller inn. Det er faktisk samme mønsteret på den som på glasset i vitrineskapet på kjøkkenet(!)
Harmoni og helhet er en fiiin ting ;)


Fru K

3 kommentarer:

  1. Wow for et fantastisk bad!!! Og den forvandlingen!!! Helt utrolig!!! Og små bad kan være mye mer sjarmerende enn store ( prøver jeg å overbevise meg selv om hvertfall ettersom jeg ikke kan gå ut av dusjen engang uten å stange i speilet:P hehe. Litt overdrevent selvfølgelig:P

    SvarSlett
  2. Det må jeg si var litt av en forandring! Og så stilig med den gamle døren med skikkelig flott nøkkel!

    Vindusfolie er genialt! Vi har et bad med to vinduer som gir innsyn i hele rommet... Og det var deilig da vi fikk bort blendegardinene og kunne få lys inn!

    Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

    SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails