torsdag 3. september 2009

Høsten smyger seg inn...


...mellom gamle trekkfulle vinduer.

På tide å finne frem innervinduene snart kanskje?

Da jeg så på gradestokken i natt var det kun 4,5 grad ute! Brrr...


I bryggerhus-veggen står en prydbønne. Jeg fant ett frø i våres som jeg sådde og jammen ble det noe ut av det. Jeg fikk noen få planter av "Gulle" før vi flyttet hit faktisk, og disse har jeg tatt frø av og sådd hvert år. De hører liksom hjemme i veggen her de...Når belgene blir brune plukker jeg dem inn, og tar ut frøene.


Og frøene er virkelig vakre.


Bare se her!Nå skal de få ligge inne i en konvolutt til våren kommer igjen, så håper jeg det blir maaange blomster som klatrer og slynger seg foran de gamle bryggerhus-vinduene til neste sommer!Foreløpig ligger de å venter i kjøkkenvekta, sammen med to fine trådsneller jeg fikk kjøpt på Europris (av alle steder!) her om dagen.


Jeg har ikke orket å kjøpe høstblomster enda. Prøver liksom å tviholde på det som er igjen av sommer! Det må da bli sol og fint vær en dag eller??????

Men nå er det vel bare å innse at der ER høst. Så jeg har kjøpt meg tre callunaer foreløpig. En står i terrinen på kjøkkenbenken, og de to andre står ute på bordet ved inngangen.

Det er jo faktisk litt koselig med høst...man får bedre tid til å kose seg inne med stearinlys og fyr på peisen. Det er kos!

Fru K

3 kommentarer:

 1. Så flotte frøene var!! ( hadde aldri trodd jeg skulle si akkurat det:P) Lyngen og var lekker:) Jeg har heller ikke kjøpt inn noe enda, men må vel snart krype til korset og innse at høsten er her for fullt!!!

  SvarSlett
 2. Så vakre prydbønner! Det skal jeg forsøke meg på til våren igjen :)

  Haha, ikke mange som har trekkfulle vinduer i våre dager. Godt å se at det er flere enn oss som må sette vintervinduene på plass når det lir mot kaldere tider :) Jeg synes det fungerer helt greit, og vi kommer ikke til å bytte ut vinduene med det første.

  På tide med høstplanter, ja. Må få kjøpt inn litt lyng jeg også, men det får vente til lønningsdag.

  Ønsker deg en fin helg :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Så fine bilete du tar! Og nydelege frø:)
  Kos deg i helga!

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails