mandag 14. september 2009

Noen Ilse Jacobsen fans der ute??

I ukens kundeavis fra Coop OBS Hypermarked annonserer de et partikjøp med Ilse Jacobsen støvler!! Til prisen 799kr!! Rød, sort eller offwhite...Jeg for min del har mest lyst på brune. Så jeg får smøre meg med tålmodighet..og kjøpe de et annet sted, til full pris sikkert :(
Jeg er litt mer "brun" av meg...hihi...

Ha en flott dag!

Fru K

7 kommentarer:

 1. Godt tilbud på kjempegode støvler!!! Kan anbefales på det varmeste! Jeg kjøte mine i sommer til 499,- (koksgrå). Er utrolig godt fornøyd. Hadde ikke nølt et øyeblikk med å kjøpe de til 799,- for de er verdt hver krone!
  Ønsker deg en fin fin dag!
  Klem Charlotte

  SvarSlett
 2. Hei igjen.
  Det er jo ett kjempekjøp. Kjøpte den lave varianten tidligere i høst og de er jo kjempegode å gå i.Og fine er de jo også !

  SvarSlett
 3. Eg har svarte og dei er så fine og behagelege! Verkeleg flotte støvlar:)
  Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 4. De støvlene kunne duge hos meg ja. Men venter jeg forlenge blir nok min str bort.
  Noe imot at jeg linker til deg??
  Sissel

  SvarSlett
 5. Så snilt av deg å dele slike fantastiske nyheter!
  :o)

  SvarSlett
 6. Jeg er også kjempe fornøyde med mine Ilse Jacobsen støvler. Verdt hver krone. Jeg har de svarte, fordelen er at de passe til det meste. Men enig i at de brune er veldig lekre.

  Ville bare si tusen takk for kosleig besøk og kommentar inne hos meg. Hyggelig

  SvarSlett
 7. Jeg liker også de her kjempemye, MEN nå er det kommet noen støvler som jeg syntes er myyyye finere og så er de så lett. De heter Le Chameau og finnes i masse flotte farger! Kjennes ikke at du har de på nesten. Gå inn på www.homilla.no og se på denne flotte butikken som bl.a. forhandler disse (og massevis av annet fint!) og sender over hele landet. For de som har facebook kan dere søke på hoMilla og der har hun lagt ut masse flotte bilder av støvler, regnkåper og andre sko. Flotte ting!

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails