onsdag 23. september 2009

Helt utrolig...


...og uvirkelig har den siste uken vært, etter at det ble offentligjort at Skogland var vinner av Norges vakreste hjem!

Det har vært en hektisk uke, med besøk fra både tv og aviser. I morgen kommer atter et nytt besøk. Det vil visst ingen ende ta ;) Ser det er flere av dere som har fått med seg innslaget på
God morgen Norge
...

Den dagen opptaket ble gjort kom jeg rett fra tannlegen, med halve ansiktet fullt av bedøvelse! Kan tro det var vanskelig å snakke! Slapp og skeiv vettu :p
Så da har jeg ihvertfall lært at tannlege-besøk og tv-opptak er en litt dårlig kombinasjon ;)
Men jeg har fått flere positive tilbakemeldinger, og det er veldig veldig hyggelig!

Så vil jeg bare få takke for alle de koselige kommentarene jeg har fått! Skulle gjerne vært innom dere alle og lagt igjen en hilsen, men tiden strekker bare ikke til...


Fru K

12 kommentarer:

 1. Slapp av - det tror jeg alle har forståelse for! Kos deg med prisen, og ta i mot heder og ære - det har dere fortjent! Klem igjen!

  SvarSlett
 2. Du har en nydelig side og et fantastisk flott hus. Abonerer på boligpluss nå for tiden. Falt pladask for det sjarmerende huset deres! Gratulerer så mye!!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med prisen!! Du får bare hvile deg litt på laurbærne nå :o)

  SvarSlett
 4. Den gamle dama var heldig som møtte på akkurat dere ! jeg har selv et lite småbruk som jeg ikke kan ha til evig tid og har allerede begynt å småtenke på hvem som kan overta når jeg flytter herfra. Drømmen må jo være å komme over noen som dere, som viderefører det som tilfeldigvis bare har blitt som det er og som tar vare på plassen, utvikler det og setter sitt eget preg på det.
  Dere har gjort en kjempejobb !

  SvarSlett
 5. Eg har studert Bolig Pluss fleire gongar no, og får ikkje nok av heimen din! Verkeleg nydeleg:)
  Vel fortent siger! Hihi, dumt eg ikkje fekk med meg God Morgen Norge høyres det ut som;)
  Ha ein fin dag:)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Jeg oppdaget akkurat at du har en blogg, det visste jeg ikke da jeg så innslaget på God Morgen Norge. Så utrolig kjekt å finne deg her:) Tror kanskje jeg har vært innom bloggen i full fart tidligere, men kanskje ikke lagt igjen beskjed.

  Huset deres er i alle fall helt nydelig! Elsker at dere har brukt døren som spisebord! Det er akkurat slike ting som gjør at ens hjem får et særpreg, ikke x antall turer på Ikea!

  Jeg synes du var skikkelig tøff til å presentere heimen din på GMN. Og det med bedøvelse i halve ansiktet;) Veldig bra! Vær stolt av deg selv:)

  Ha en riktig god dag!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med prisen! Dere har et nydelig hjem, så den er deg fortjent!

  Klem Inger

  SvarSlett
 8. Tror nok alle skjønner at det ikke er mye tid til å kommentere hos andre nå!! hehe.. Så innslaget jeg og og du var så flott så!!! Flere på jobben til og med har snakket om innslaget og om hjemmet ditt- og dette er mennesker jeg ikke visste brydde seg noe som helst om interiør!! hehe.. Tror virkelig du har fått opp øynene til mange med flotte Skogland og det i seg selv sier vel bare at det var en velfortjent seier:) Artikkelen i Boligpkluss var og veldig fin:) Ha en fin helg!! Håper dere får tid til å slappe av litt mellom slagene:)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med prisen, velfortjent. Lagt mye jobb og kjærlighet i den plassen;-)) Dere har et flott og hyggelig hjem. Har Boligpluss og så dere først der. Ny blogg for meg!
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 10. Hei du - og gratulerer med prisen! Vet du - DEN FORTJENTE DERE! Det er så nydelig hos dere! Jeg leste og lette for å se om du hadde blogg men fant ingen link i bladet - og så fant jeg deg i dag. Så glad jeg ble!

  SvarSlett
 11. Så morsomt :) Mamma hadde sett det på frokost tv :) Jeg klarte selvsagt å gå glipp av det, søren og!!! :)

  Vi syns dette er så morsomt vi :)
  Gratulerer masse nok en gang!

  SvarSlett
 12. Gratulerer så mye med prisen !! Jeg fikk det med meg på God morgen Norge. Dette var gøy:-)

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke Skogland! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails